Site icon La Valira

40 nous casos positius per la covid-19 a Andorra, entre ells 10 infants, i es dóna d’alta al veí de la Seu

El ministre de Salut, Joan Martínez Benazet, ha informat que actualment hi ha 310 casos actius per coronavirus a Andorra, el que representa un increment de 40 casos respecte a l’última actualització.

Del total, hi ha 2 persones a ingressades a l’hospital de Meritxell i han estat donades d’alta altres dues, entre les quals un veí de la Seu d’Urgell que va romandre a l’UCI, tot i que no va necessitar ventilació mecànica.

Per la seva part, s’han fet fins ara 6.075 cribratges entre alumnes, professors i personal no docent de maternal i primera i segona ensenyança.

Per al moment només es coneixen els resultats de les proves del col•lectiu que aplega el sistema de maternal i primera ensenyança (6 a 12 anys). Al respecte, de les 3.877 persones que s’han fet els tests PCR (d’un total de 4.231) s’han diagnosticat 10 positius.

Aquest dimecres s’ha iniciat les proves als alumnes de secundària. N’estaven convocats 1.112 i se n’han presentat 1.049, un 94,5%.

Aquelles persones que encara no s’han pogut fer la prova s’ha habilitat el dia 13 de setembre per poder-se realitzar el test. Cal enviar un correu a infoeducacio@educand.ad per demanar cita.

Exit mobile version