Site icon La Valira

Convoquen una marxa de protesta contra la construcció del telefèric del Pic de Carroi

Foto: Mario Gómez

Un ciutadà andorrà, Mario Gómez, ha organitzat a través de les xarxes socials aquest diumenge vinent una marxa de protesta en contra del projecte de  construcció del telefèric del Pic de Carroi. La concentració s’iniciarà les 9 del matí des de Sispony.

Gómez, que ha aplegat més de dues mil signatures per a la campanya #noaltelefericdecarroi a la plataforma change.org, fa una crida als ciutadans contraris a aquest giny perquè pugin caminant per la pista forestal fins al pic de Carroi.

Segons l’organitzador, “la idea és pujar caminant per la pista forestal fins al Pic de Carroi i després de gaudir de les seves impressionants vistes, fer una gran foto de grup que penjaríem posteriorment en les xarxes”.

El PS dóna suport a la marxa

Per la seva part, el Partit Socialdemòcrata (PS) ha fet públic un comunicat en el qual donant suport a la marxa del pròxim diumenge i esperen que l’actual majoria del Comú d’Andorra la Vella (Demòcrates, Liberals i SDP) rectifiqui i consulti als ciutadans abans de dur a terme un altre projecte faraònic amb un greu impacte mediambiental.

Des del PS lamenten que tan sols un mes després d’haver-hi guanyat les eleccions, l’actual majoria comunal ignori les peticions de més de 2.000 ciutadanes i ciutadans d’Andorra que han signat en contra de la construcció del telefèric.

Exit mobile version