Site icon La Valira

200 persones estan confinades als seus domicilis de la Seu i 9 hospitalitzades, una dels quals en estat greu

Unes dues-centes persones romanen confinades als seus domicilis només al municipi de la Seu d’Urgell per presentar simptomatologia, de les quals 28 han estat diagnosticades de la Covid-19, entre elles diferents agents dels Mossos d’Esquadra i de la Guàrdia Civil. El total de positius confirmats en el conjunt de tota la comarca és de 38, segons les dades facilitades pel Departament de Salut.

A l’hospital urgellenc hi ha actualment 10 pacients ingressats, 1 d’ells es troba en estat greu en presentar patologies prèvies.

De les 46 persones que es troben ingressades en centres hospitalaris de l’Alt Pirineu i Aran amb coronavirus, 10 es troben ingressats a l’Espitau de la Val d’Aran, 17 persones estan ingressades a l’Hospital del Pallars a Tremp, i 10 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya. Totes elles estan estables a planta. D’altra banda, 3 persones que es trobaven ingressades en hospitals del Pirineu i Aran han rebut l’alta en les últimes hores.

De les 222 persones ingressades en centres hospitalaris de la Regió Sanitària de Lleida amb coronavirus, 134 estan a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida, 94 de les quals estan estables a planta i 40 es troben a l’UCI. Unes altres 44 estan ingressades a l’Hospital de Santa Maria de Lleida, 35 de les quals estan estables a planta i 9 es troben a l’UCI, i les altres 44 persones estan ingressades en centres privats, totes estables a planta. En les darreres hores han estat donades d’alta 16 persones que es trobaven ingressades en centres hospitalaris de Ponent.

En les darreres hores han mort quatre persones a la Regió Sanitària de Lleida, mentre no s’ha registrat cap decés a la Regió Sanitària de l’Alt Pirineu i Aran. També s’han confirmat 25 nous casos positius, dels quals 21 a Ponent i 4 al Pirineu.

D’aquesta manera, la xifra de víctimes mortals comptabilitzades des de l’inici de la pandèmia és de 86 i el nombre total d’afectats confirmats arriba a 1.123 al conjunt de la demarcació lleidatana. D’altra banda, hi ha 268 persones ingressades en centres hospitalaris de la demarcació, 49 dels quals a l’UCI. En les últimes hores, 19 persones han rebut l’alta hospitalària i les altes acumulades ja són 246; 182 a Ponent i 64 al Pirineu.

Exit mobile version