Site icon La Valira

Ingressades 12 persones pel Covid-19 a diferents hospitals de l’Alt Pirineu i Aran

De les  81 persones que es troben ingressades, a hores d’ara, en centres hospitalaris de la demarcació de Lleida per haver contret el coronavirus, 12 es troben a hospitals de la Val d’Aran, Pallars i l’Alt Urgell.

6 casos estan ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta, 4 persones es troben ingressades a l’Espitau Val d’Aran, totes estables a planta,1 persona es troba ingressada a l’Hospital de la Seu d’Urgell estable a planta i 1 persona es troba ingressada a l’Hospital de Cerdanya estable a planta.

A la resta de  la demarcació 45 casos es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 35 dels quals estan estables a planta i 10 es troben a l’UCI, 18 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 16 de les quals estan estables a planta i 2 es troba a l’UCI, i 6 persones més estan ingressades en centres privats, segons ha informat el departament català de Salut.

Pel que fa a la mortalitat, aquest diumenge han mort dues persones més amb coronavirus a les comarques de Lleida. Amb aquestes, ja són cinc el total de víctimes a la demarcació.

Exit mobile version