Un incendi ha cremat aquest dijous a la nit dues cases a l’avinguda Pirineus de Puigcerdà (Cerdanya) i de retruc s’ha esfondrat la teulada d’ambdós apartaments. El foc s’ha propagat a través de la cambra d’aire comuna del fals sostre i ha afectat quatre habitatges, sobretot per fum.

Els veïns s’han desallotjat, cap d’ells no han resultat ferits però no han pogut passar la nit a casa. Han estat reallotjats a un hotel de la vila.

Els bombers han informat que durant la nit hi ha hagut alguna revifada del foc que s’ha pogut controlar i hi estan treballant per assegurar que no quedin punts calents.

En arribar, els Bombers s’hi han trobat que el foc ja estava desenvolupat a la teulada. En concret, asseguren des del cos d’extinció d’incendis, s’ha propagat a través de la cambra d’aire del fals sostre que les uneix.

Finalment, el foc ha afectat quatre cases, dues d’elles totalment i els ha col·lapsat la teulada.

L’arquitecte municipal està previst que es personi aquest matí a la zona. Mentre que els Bombers continuaran revisant tots els habitatges perquè no hi hagi més revifades i per repassar tots els habitatges.

Al lloc dels fets es van desplaçar efectius de la Policia local, Mossos d’Esquadra, Guàrdia Civil i almenys 5 parcs de bombers amb un total de 9 camions d’aigua i dos camions escala.