Tsunami Democràtic, la campanya de mobilitzacions independentista sense responsable identificat que va rebre el suport i la promoció dels partits favorables al procés i del govern de la Generalitat, ha anunciat que “hi ha centenars d’accions programades a més de 300 municipis durant la jornada de reflexió“, quan asseguren que desobeiran la Junta Electoral.

No obstant això, els organitzadors deixen el plat fort per l’endemà de la jornada electoral del 10 de novembre, ja que pretenen dur a terme “l’acció més ambiciosa” que han proposat fins ara. “Preparem-nos per un 11-S de tres dies“, avancen.

Per participar a “les jornades de l’11 a l’14-N”, Tsunami Democràtic assenyala com a necessari demanar festa a la feina “almenys un dels dies”, així com “estar disposat a desplaçar-te pel territori i, si pots, passar la nit fora”. Per això, recomana “preparar roba d’abric, bateries extra pel mòbil, queviures, sac de dormir i tenda de campanya”, a banda de prescriure “una actitud tenaçment no-violenta”.