Puigcerdà debat decidir el canvi de nom del carrer Espanya

0
823
Foto: Google Map

L’Ajuntament de Puigcerdà decidirà si canvia el nom del carrer Espanya de la capital ceretana en funció de les conclusions d’un debat públic que pensa obrir en els pròxims dies i en el qual han d’intervenir els partits polítics, les entitats de la vila, els comerciants i els veïns.

Els noms dels carrers són decidits pel mateix consistori, a través de l’equip de govern o el ple municipal.  Però, a diferència del que ha succeït a altres municipis, a la capital ceretana es vol buscar el màxim consens possible per no prendre una decisió precipitada. El seu alcalde, Albert Piñeira (PDECat), ha indicat que no hi ha pressa per rebatejar el carrer Espanya i, per tant, esperarà aconseguir que hi hagi el màxim suport possible entre els agents socials i empresarials.

D’aquesta manera, el consistori respon a la campanya de signatures propiciada per un veí de la localitat en la qual proposa que una de les principals artèries del centre comercial passi a anomenar-se ‘Primer d’Octubre’,en record dels fets succeïts durant la jornada del passat referèndum d’independència, suspès pel Tribunal Constitucional.