Funcionariat molest amb Fàbrega per no depurar responsabilitats polítiques

0
1460

Una part del funcionariat de l’ajuntament de la Seu d’Urgell està molest amb l’alcalde Jordi Fàbrega (JuntsxCat) per haver culpabilitzat a “l’oficina de recaptació municipal” per l'”error “en haver penjat cartells en més d’una desena de tombes del cementeri notificant als parents dels difunts els deutes amb el consistori. Els avisos van ser enganxats només uns dies abans de la celebració de la diada de Tots Sants i dels Difunts.

Fàbrega en diferents declaracions públiques, tot i haver demanat disculpes arran de la petició del primer grup de l’oposició, Compromís X La Seu, no ha anunciat que tingui la intenció de depurar responsabilitats polítiques davant la gravetat dels fets que han provocat l’empipament entre una gran part de la ciutadania, tal com s’han expressat a través de les xarxes socials.

Tanmateix, el batlle neoconvergent tampoc ha assumit la seva pròpia responsabilitat, com a càrrec públic, de conèixer l’existència d’una llei de protecció de dades que penalitza amb multes de fins a 300.000 euros el seu incompliment, que han d’assumir les arques municipals, és a dir, tots els contribuents.

Segons ha pogut saber LA VALIRA almenys una de les famílies afectades, que vol guardar l’anonimat, estaria sospesant la possibilitat de presentar una denúncia contra l’ajuntament per haver publicitat les seves dades personals.