L’alcalde de Llívia (Baixa Cerdanya) Elies Nova torna a la càrrega. Ara, en un escrit, el batlle republicà mostra a través de les xarxes socials el seu desacord per com està enfrontant el govern espanyol la crisi sanitària del coronavirus.

Nova afirma sentir-se “rabiós” pel “robatori” al que està sotmetent l’executiu socialista a Catalunya, Andalusia i Múrcia per “requisar” diferent material sanitari “per emportar-se a Madrid… per fer què?”. Al respecte considera que la confiscació es fa “en nom de la unitat”.

El batlle ceretà denuncia que es requisin “els diners de cada regió administrativa, per rebre una minsa part del que ja era nostre?”. També qüestiona el paper que estan duent a terme els militars en aquesta situació d’emergència sanitària i es pregunta “per a què? Per vèncer el virus a cop de porres o ensenyant la bandera”.

Finalment acaba dient que “el que no puc ni podré suportar és el centralisme espanyol, tampoc del color que sigui, abans no hi estava d’acord amb el PP, però ara aquests inútils del PSOE, són iguals, mateixos gossos amb diferents collars”.