El nombre de casos positius de coronavirus s’ha duplicat en les darreres hores a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran. Actualment hi ha ingressades per haver contret la malaltia 23 pacients, segons informa el departament de Salut de la Generalitat.

En concret, 5 persones es troben ingressades a l’Espitau Val d’Aran, totes estables a planta; 16 casos estan ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots estables a planta; 1 persona es troba ingressada a la Fundació Sant Hospital de la Seu d’Urgell estable a planta; i 1 persona es troba ingressada a l’Hospital de Cerdanya estable a planta.

Actualment, 111 persones es troben ingressades en hospitals de la demarcació de Lleida i Alt Pirineu i Aran amb coronavirus.

D’aquests casos: 58 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 41 dels quals estan estables a planta i 17 es troben a l’UCI; 23 persones estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 18 de les quals estan estables a planta i 5 es troben a l’UCI  i  7 persones estan ingressades en centres privats.

En total a la demarcació  han mort 3 persones amb Covid-19 i s’han confirmat 38 casos positius nous. En total, 201 infectats pel virus.