El comitè de vaga dels vigilants de seguretat de l’aeroport del Prat sospesa endurir la seva protesta. Els treballadors constaten l’escassa incidència de l’aturada indefinida que va arrencar aquest divendres amb uns serveis mínims del 90%. Aquest dissabte lamentaven que hi havia menys temps d’espera en les cues al control d’accés a la infraestructura que en una jornada ordinària d’agost.

En aquesta tessitura, recorden que estan complint el seu compromís de treballar amb professionalitat i complir amb els serveis mínims, tal com dicta la llei, i constaten que l’“única solució real de protesta és la realització d’una vaga de zel”, cosa que fins ara no han fet, asseguren.

Malgrat el poc impacte de la vaga, el comitè d’empresa ha afirmat que la plantilla mantindrà la vaga indefinida i esperen que la direcció de Trablisa reaccioni i s’assegui a negociar.

La segona jornada de la vaga dels vigilants de l’empresa Trablisa es va desenvolupar ahir amb normalitat i el temps de passada dels controls no va superar en cap moment l’ordinari. Així, la mitjana d’espera de les cues és d’uns 30 minuts, habituals per a un cap de setmana d’agost.