Els col·lectius feministes, entre els quals hi era present Stop Violències, van poder manifestar-se aquest divendres a la plaça del Poble d’Andorra la Vella durant el discurs institucional que va oferir el copríncep francès, Emmanuel Macron.

Tot i les dificultats per poder visualitzar la seva presència amb la confiscació per part de la policia dels mocadors que acostumen a portar i en els quals reclamen el dret a l’avortament, Stop Violències ha mostrat a través de les xarxes socials la seva satisfacció davant “la participació espontània” de moltes persones que van voler expressar les  seves legítimes reivindicacions.

La retransmissió en directe dels actes de Macron de la televisió pública andorrana (ATV) ‘va oblidar’ emetre les imatges dels concentrats i de les concentrades que, en tot moment, van tenir una actitud cívica i respectuosa, tot i ser increpades, asseguren, per alguns dels assistents.

Stop Violències creu que “les accions petites i simbòliques poden ser molt importants i la d’aquest divendres… ho va ser”.