La xifra de persones que han donat positiu en la malaltia a les comarques de l’Alt Pirineu i Aran és actualment de 24, segons informa el departament de Salut de la Generalitat.

En concret, 7 persones es troben ingressades a l’Espitau de la Val d’Aran, totes estables a planta. 14 casos estan ingressats a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, tots a planta; 2 persones es troben ingressades a l’Hospital de la Seu, estables a planta, i 1 persona es troba internada a l’Hospital de Cerdanya, estable a planta.

De les 149 persones que estan actualment ingressades a tota la demarcació de Lleida, 90 es troben a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida, 68 dels quals estan estables a planta i 22 es troben a l’UCI. 25 persones estan ingressades a l’Hospital Santa Maria de Lleida, 20 de les quals estan estables a planta i 5 es troben a l’UCI. 10 persones estan ingressades en centres privats.

En les últimes hores han mort 5 persones més amb coronavirus a tota la demarcació. Aquestes defuncions eleven la xifra de víctimes mortals a 13. En les darreres hores també s’han confirmat 58 casos positius nous que eleven el total d’infectats a 259.