El Copríncep i arquebisbe d’Urgell, Joan-Enric Vives s’ha felicitat per l’acord de Govern entre Demòcrates per Andorra (DA), Liberals (L´A) i Ciutadans Compromesos (CC) després de la ronda de contactes que ha mantingut aquesta setmana, al seu palau de la Seu, amb la síndica general, el cap de Govern i els grups parlamentaris.

En declaracions a ATV, Vives ha posat el Principat com a exemple d’estat que ha dut a terme un bon inici de legislatura mentre que, per contra, ha criticat que aquesta situació no s’hagi donat en altres països veïns. Així ha posat en dubte la capacitat, en clara referència a Espanya, per arribar a aconseguir un acord polític semblant a l’andorrà perquè, en el cas espanyol “hi ha moltes diferències”.

Una vegada més, Vives ha tornat a fer valoracions polítiques que van més enllà de les seves competències com a Copríncep i segueix sense amagar-se’n  de parlar de política fora d’aquest territori en qualitat d’arquebisbe com a pastor de l’Església, un paper que sovint acostuma a oblidar.