La consellera d’Empresa i Coneixement, Àngels Chacón, ha discrepat del titular de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, en considerar que les protestes al carrer contra la sentència del Tribunal Suprem pel judici de l’1-O “afecten l’economia” a Catalunya.

Àngels Chacón, en declaracions a Catalunya Ràdio, ha dit que “és una obvietat” que els talls de carreteres fetes pel Tsunami Democràtic “afecten la logística i el funcionament diari”. La consellera, però, s’ha afanyat a afegir que “no sóc menys independentista per reconèixer-ho”.

Aquest dimarts, el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, va declarar que tot i les protestes posteriors a la sentència del procés “hi ha normalitat absoluta en l’activitat econòmica i en la producció industrial del país”.

Les declaracions de Chacón i Calvet fan referència a les que havien fet tant el president de SEAT, Luca de Meo, com el de la patronal Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, en les quals qüestionaven que es permetés que l’independentisme intentés aturar l’activitat econòmica de Catalunya.