El departament de Salut de la Generalitat ha confirmat que, a hores d’ara, hi ha 32 persones que han donat positiu de coronovirus a les comarques de l’Alt Aran i Pirineu.

Així aquest dimecres hi ha 10 a l’Espitau Val d’Aran, totes estables a planta; 15 casos a l’Hospital del Pallars, a Tremp, tots a planta; 4 persones a l’Hospital de la Seu, estables a planta; i 3 persones es troben ingressades a l’Hospital de Cerdanya, estables a planta.

De les persones ingressades per coronavirus a la demarcació de Lleida, un total de 107 es troben a l’Hospital Arnau de Vilanova, 79 dels quals estan estables a planta i 28 es troben a l’UCI. 29 persones més estan ingressades a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 23 de les quals estan estables a planta i 6 es troben a l’UCI. 6 persones es troben a l’UCI. D’altra banda, 6 persones estan ingressades en centres privats.

Tanmateix en les últimes hores a la demarcació de Lleida han mort 7 persones amb coronavirus. Ara ja són 20 les víctimes mortals com a conseqüència d’aquest virus a la demarcació.

A més, s’han confirmat 60 casos positius nous que eleven a 319 el nombre de persones infectades pel covid-19. Actualment, 174 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de Ponent, el Pirineu i l’Aran.

Cal destacar que en les darreres hores han estat donades d’alta 10 persones; una que estava ingressada a l’Hospital del Pallars, 7 ingressades a l’Arnau de Vilanova, i 2 a l’Espitau Val d’Aran.