L’Associació Diversand (de defensa dels drets de les persones LGTBIQ) ha denunciat a través del seu perfil d’Instagram una suposada agressió homòfoba que hauria tingut lloc aquest dissabte a una discoteca d’Andorra la Vella. Des de l’associació posen en relleu que “no toleraran cap agressió (física o psicològica) de naturalesa homòfoba”.

Els fets han estat denunciats, també, a través de les xarxes socials per testimonis presencials que han relatat insults i fins i tot cops a un noi. “No a la violència. No a la discriminació. No a l’homofòbia”, conclouen el seu escrit penjat a les xarxes.

Tal com ha explicat una testimoni presencial, i amiga del noi, també a través de les xarxes, estaven fent cua al guarda-roba de la discoteca quan una noia hauria començat a fer comentaris “irrespectuosos i homòfobs” contra ell.

Quan aquest li hauria demanat explicacions, la noia hauria començat a insultar-lo, segons aquest testimoni, i fins i tot l’hauria colpejat, moment en què sembla que també hauria intervingut la parella de la noia.

Sembla que fins i tot hauria rebut algun cop la germana del noi, que hauria intervingut per ajudar-lo. Des de la policia han informat que no hi ha, de moment, cap detenció relacionada amb els fets.