Adolfo Suárez Illana, fill de qui va ser president del govern Adolfo Suárez -que serà el número 2 per Madrid del president del Partit Popular, Pablo Casado, a les eleccions del 28 d’abril- tindria una hipoteca a Andorra de 5 milions d’euros.

Justament l’anunci que ha fet públic el mateix líder dels populars aquest dilluns ha anat acompanyat de les informacions publicades per diferents mitjans sobre el patrimoni del primogènit de l’excap de l’executiu espanyol.

Entre aquestes propietats, La Información destaca una finca a La Moraleja madrilenya de 2.530 metres quadrats en la que hi té una casa unifamiliar de dues plantes que sumen 337 metres quadrats. La casa consta de cinc banys i el mateix nombre d’habitacions. La resta és jardí i una piscina de 32 metres quadrats.

El curiós, segons aquest diari digital, és que aquesta propietat té en el seu apartat de càrregues un crèdit de Banca Privada d’Andorra (BPA), més tard cedit a l’entitat Vall Banc SAU el passat 2016, sobre la meitat indivisa de la finca en propietat d’Adolfo Suárez Illana.

L’import de la hipoteca és de 5 milions d’euros sent la seva data de venciment el 2029. Una quantitat que excedeix amb molt el valor de la meitat del seu immoble.