Detingut un home per punxar les rodes de vint cotxes a Puigcerdà

0
1673

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Puigcerdà van detenir dissabte al vespre un veí de la població de 38 anys acusat d’haver punxat les rodes d’una vintena de vehicles aparcats.

Els fets van tenir lloc dissabte a 3/4 de 10 del vespre, quan la Policia Local va alertar de la presència d’un individu que punxava rodes de diversos vehicles aparcats. Els cotxes afectats, una vintena en total, es trobaven al camí d’Age, a la carretera de Vilallobent, al carrer Núria i en un pàrquing al costat de l’N-152.

Va ser localitzat i detingut al camí d’Age. Portava a sobre una navalla, amb la qual hauria comès els fets.

L’home, un veí de Puigcerdà de 38 anys, va ser detingut per un delicte de danys. Després de declarar a la comissaria dels Mossos, va quedar en llibertat amb l’obligació de comparèixer davant del jutge, quan sigui requerit.