SDP pregunta al govern sobre l’augment dels empleats públics

0
787

El conseller general per  Socialdemocràcia i  Progrés (SDP) Víctor Naudi, ha formulat una pregunta a Govern en relació a la variació del nombre de places existents de funcionaris, d’agents de l’administració de caràcter indefinit i d’agents de l’administració de caràcter eventual durant el període comprès entre els anys 2011 i 2018.

En el moment que es troba a tràmit parlamentari el projecte de llei de la funció pública, el portaveu parlamentari d’SDP demana una informació detallada i per cada Departament a càrrec del pressupost general de l’Estat.

Tot  reservant els comentaris més acurats pel moment en el qual es rebi la resposta del Govern ja des d’ara es pot apuntar que les dades que sol·liciten “deixaran en evidència l’enorme distància que separa les paraules de Toni Martí i els fets dels governs de  Demòcrates per Andorra (DA)”.