Detinguts dos joves a Puigcerdà amb mil grams de marihuana i 800 d’haixix

0
1414

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres dos homes, de 24 i 20 anys i de nacionalitat francesa, després de localitzar 800 grams d’haixix i uns mil més de marihuana a l’interior del vehicle amb el què circulaven.

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de cinc de la matinada a la carretera N-152, a l’entrada de Puigcerdà, quan una patrulla de seguretat ciutadana de la policia catalana va veure com un turisme efectuava una infracció de trànsit.

Quan van aturar-lo per denunciar el conductor, van notar una forta olor de marihuana dins l’habitacle i, amb el suport d’una segona patrulla de mossos, van escorcollar el vehicle i van localitzar diverses bosses amb substàncies estupefaents. Els dos joves van quedar detinguts per la seva presumpta implicació amb un delicte de tràfic de drogues.

Aquest dijous van passar a disposició judicial al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Puigcerdà i van quedar en llibertat provisional sota fiança amb obligació de comparèixer els dies 1 i 15 de cada mes.