El carrer Monturull de la Seu fet un nyap

0
1504

Compromís per La Seu va demanar a la passada Junta de Govern de l’ajuntament de la capital alturgellenca la reforma urgent del carrer Monturull, després de rebre nombroses queixes de veïns i veïnes d’aquesta via i d’altres adjacents.

Fa pocs dies es va tallar al trànsit el tram de carrer Perafita fins a l’Avinguda Guillem Graell per motius de seguretat. Aquest fet fa que els cotxes hagin de girar a l’esquerra abans de la caserna de la Guàrdia Civil o continuar fins al final del carrer Monturull i girar en direcció al carrer Bellavista. Un punt que es troba en unes condicions pèssimes per al pas rodat de vehicles.

Tot i que existeix una previsió de reforma d’aquesta part del carrer, a hores d’ara no s’ha posat en marxa, per la qual cosa Compromís demana que s’iniciïn les actuacions necessàries per arranjar-ho de manera urgent.

El portaveu de Compromís per La Seu i diputat al Parlament, Òscar Ordeig, lamenta que “l’equip de govern prioritzi altres actuacions per davant del correcte manteniment dels carrers i vies de la Seu provocant així un deteriorament general de la nostra ciutat”.