Batalla admet que continuarà ‘el degoteig de diner públic’ per reparar el carrer Major

0
2459
Foto: Compromís per La Seu

L’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla (PDECat) ha reconegut que continuaran fent-se “reparacions puntuals de manera contínua” al carrer Major, la qual cosa significa que seguiran les inversions públiques anuals destinades a fer front a les despeses que genera el deteriorament de l’eix vertebral del centre històric del municipi.

D’aquesta manera, Batalla ha volgut respondre, en declaracions a la ràdio municipal, a la denúncia del principal grup de l’oposició, Compromís per la Seu, sobre el deteriorament del carrer i especialment d’alguns trams de l’obra com ara el de Fra Andreu Capella “que està en un estat lamentable”.

Aquesta rehabilitació de l’any 2009 va tenir un cost total d’1.391.938 euros. A aquesta xifra “s’han de sumar les contínues reparacions” per les obres de manteniment anuals per les deficiències en el ferm del carrer, les quals alhora “dificulten el trànsit rodat al carrer, el que comporta molèsties i dificultats a comerciants i veïns”.

Per tot plegat, el portaveu de Compromís per La Seu i diputat al Parlament, Òscar Ordeig, reclama que “cal una solució perquè l’estat del carrer no estigui contínuament en mal estat”. Així i tot, Batalla considera que l’afectació al paviment és suposadament inevitable pel trànsit de camions que circulen durant els dies que hi ha mercat, els dimarts i els dissabtes.