Una presumpta lladre dins de la CASS

0
1902

La  Caixa Andorrana de la Seguretat Social, CASS, ha informat que ha denunciat a la policia una treballadora que ocupa un càrrec intermedi per irregularitats comptables. En concret la policia, que manté oberta la investigació, va arrestar una cap d’àrea de la direcció de finances i administració de l’empresa parapública.

Segons s’ha explicat a través d’un comunicat, la denúncia té lloc després dels controls interns pertinents. La dona, que ja fa molts anys que treballa a la Seguretat Social del Principat s’hauria presumptament quedat diners que els subjectes obligats abonaven en metàl·lic per saldar eventuals deutes, sancions o regularitzacions relatives al control administratiu i les inspeccions que du a terme habitualment.

La CASS també s’ha informat que, en funció dels resultats de les investigacions, emprendrà les accions pertinents en reclamació de perjudicis.

La detinguda que, podria passar a disposició en les pròximes hores, s’enfronta a penes d’inhabilitació per al càrrec que ocupa i, fins i tot, podria perdre el seu lloc de feina.