De Gispert torna a suggerir a Arrimadas que marxi de Catalunya

0
134

L’expresidenta del Parlament de Catalunya Núria de Gispert ha tornat a suggerir a la líder de l’oposició, Inés Arrimadas, que marxi de Catalunya i torni a Cadis, província on es troba la seva localitat natal, Jerez de la Frontera.

En concret, ha tornat a difondre la mateixa piulada de la qual s’havia retractat el novembre. Aleshores, Arrimadas havia expressat que “Catalunya no es pot permetre quatre anys més de procés”, i De Gispert va replicar: “Doncs, per què no tornes a Cadis?”.

Durament criticada, la que va ser presidenta del Parlament del 2010 al 2015 va expressar: “Lamento el que he dit a la Sra. Arrimadas. A vegades, hauré de comptar fins a deu”. Però justament sis mesos després hi ha tornat.

Sembla que les «disculpes» no van ser sinceres. Animada per l’elecció d’un President que escriu articles etnicistes i xenòfobs, l’expresident del Parlament (de Gispert) torna a dir-me que marxi de la que també és la meva terra”, ha manifestat la líder de Cs. “Ella, realment, vol fer-me fora de Catalunya, de la mateixa manera que Torra realment pensa allò que va escriure en els seus innombrables articles”, ha afegit.