Continua la recerca de les persones sepultades per l’esllavissada al Pallars Jussà

0
552

Bombers, Mossos i geòlegs segueixen treballant des de primera hora d’aquest matí en el punt quilomètric 5 de la carretera LV-9124, al seu pas per Castell de Mur (Pallars Jussà), on ahir a la tarda hi va haver una esllavissada de roques de grans dimensions que podria haver provocat dues víctimes atrapades en un vehicle.

Segons han informat els Mossos, la recerca es va aturar ahir al vespre i a primera hora d’aquest matí s’han tornat a iniciar els treballs.

En aquest moment, els geòlegs i enginyers que s’han desplaçat fins a la zona de muntanya valoren la possibilitat de moure les roques, ja que encara hi ha risc de nous despreniments.

A causa de l’accident, es treballa amb la hipòtesi que hi hagi un cotxe atrapat sota la runa amb, almenys, dos ocupants. En aquest sentit, els Mossos encara no poden confirmar el nom de les eventuals víctimes.

Els diferents cossos de seguretat segueixen recomanant que ni mitjans de comunicació ni persones es desplacin fins al lloc de l’esllavissada per facilitar les tasques dels especialistes i per evitar més riscos entre les persones.