Ensenyament nega haver assetjat a la directora de l’escola de Montferrer

0
480

El director dels Serveis Territorials d’Ensenyament a Lleida, Miquel Àngel Cullerés, ha negat aquest dimarts les acusacions d’assetjament laboral i coaccions en l’àmbit funcionarial fetes per part de la directora de l’escola Rosa Campà de Montferrer i Castellbò (Alt Urgell), Maria Rodríguez.

Així ho ha dit davant la titular del jutjat número 2 de la Seu d’Urgell, on ha comparegut com a investigat juntament amb dos inspectors del seu departament. Un d’ells, el qual ostenta el càrrec de cap de servei, ha reconegut que va “aconsellar” a la directora que presentés la seva dimissió, segons ha explicat l’advocat que representa l’acusació particular, Pau Simarro.

A la sortida de la seu judicial de la capital alturgellenca, el delegat d’Ensenyament ha declinat fer declaracions als mitjans de comunicació. Mentrestant, tal com ha informat el lletrat de la directora, alguns dels testimonis estan citats aquest dijous i altres ho faran durant la setmana vinent.