Ni termini ni cost de les reparacions de la plaça Joan Sansa de la Seu

0
1419

El regidor d’Urbanisme de l’Ajuntament de la Seu d’Urgell, Jesús Fierro, no ha concretat cap data per l’inici dels treballs de reparació dels desperfectes que presenta, a hores d’ara, la plaça Joan Sansa del municipi arran de la denúncia presentada per l’Associació de Veïns, el passat 14 de febrer.

En la sessió plenària celebrada aquest dilluns pel consistori, l’edil de l’equip de govern encapçalat per l’alcalde, Albert Batalla, es va limitar a informar que ja s’havia adquirit diferent material com ara, fluorescents o regs nous, però sense detallar el seu import i de quina partida econòmica sortiran els diners per sufragar-ho.

Cal recordar que l’entitat veïnal va acompanyar a l’escrit que va presentar davant l’ajuntament un full en el qual comptabilitzen que hi ha un total de 78 fluorescents fosos sense ser substituïts. A banda també  critiquen “la falta de neteja de les porxades (amb humitats incloses)  i l’obturació dels embornals que, a causa d’estar taponats per manca de manteniment, no poden engolir”.

A tot plegat, afegeixen les trencadisses i pintades que han malmès una part del mobiliari urbà fruit dels actes vandàlics i, l’incivisme d’alguns propietaris de gossos que no recullen els excrements dels seus animals sense que, alhora, hi hagi gaire vigilància municipal.