Els llaços grocs de plàstic malmeten els arbres de la Seu

0
3275
Passeig Joan Brudieu de la Seu d'Urgell

Els llaços grocs de plàstic que pengen dels arbres del passeig Joan Brudieu de la Seu d’Urgell malmeten la natura, tot i que l’equip de govern municipal encapçalat pel seu alcalde, Albert Batalla, estigui fent els ulls grossos d’ençà que una desena de persones els col·loquessin el passat 9 de febrer.

Els activistes van respondre a la crida de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Alt Urgell en una acció per reivindicar la llibertat dels polítics presos.

Tot i el dret a la llibertat d’expressió, només faltaria, resulta paradoxal que justament les persones que van enganxar els llacets formin part d’entitats o formacions polítiques que defensen la lluita a favor del Medi Ambient.

Uns ciutadans que no van tenir en compte que hi ha altres indrets de la vila on es poden col·locar aquesta mena d’elements simbòlics, sense perjudicar la natura.