Inversions milionàries a la Seu i “lamentable” estat d’algunes vies públiques

0
2502

El grup municipal de Compromís X La Seu considera “lamentable” l’estat de manteniment del carrer de l’Orri, sobretot al tram proper al Parc de la Boixadera Sud, així com d’altres vies de la ciutat. Tanmateix denúncia que “el consistori actual no ha previst cap actuació de manteniment dels carrers de la Seu de manera immediata ni futura”.

El principal grup de l’oposició assegura que “l’equip de govern, liderat per Jesús Fierro i Albert Batalla, no dóna gens d’importància al manteniment de la via pública” i que “té altres preferències de despesa municipal, com ara la construcció del magatzem de 2.000.000 d’euros”, en al·lusió a la construcció del nou recinte per a les brigades municipals al mateix carrer de l’Orri.

Compromís considera que el manteniment dels carrers “és de vital importància” i que “s’ha de prioritzar” per tal de “garantir la seguretat dels vianants”, com també per “mostrar una imatge de la ciutat neta i endreçada i que sigui model d’urbanisme de cara a l’exterior i als mateixos ciutadans de la Seu”.

El portaveu de la formació i diputat al Parlament de Catalunya, Òscar Ordeig, afirma que “l’equip de govern del PDeCAT no ha presentat cap pla de manteniment meditat per solucionar el greu estat dels carrers” i que “una vegada més, fa cas omís a les peticions i necessitats dels ciutadans”.

Ordeig hi ha afegit que “comerciants i veïns mereixen uns carrers dignes i en condicions per poder realitzar vida i negocis amb normalitat”.