Comín aposta pel doble govern

0
152

En una entrevista al programa “Preguntes freqüests” (TV3), el conseller cessat Toni Comín, es mostra partidari des de Brussel·les de la fórmula del doble governUn a Catalunya per poder aixecar el 155 i un altre a Brussel·les, per internacionalitzar la qüestió catalana.

Comín ha fet aquestes declaracions des de Lovaina, on ja fa 100 dies que es troba exiliat.

El conseller de Salut cessat pel 155 ha criticat durament la resposta judicial de l’estat espanyol i ha dit que en una democràcia i en un país amb un Tribunal Constitucional neutral, Puigdemont ja hauria estat investit i no hi hauria polítics catalans a la presó.

Comín ha parlat per primer cop de la polèmica pels missatges telefònics amb Puigdemont, que va difondre Tele 5. Comín, que anava a les llistes d’Esquerra, assegura que aquest episodi ha enfortit la confiança amb el president cessat.