Batalla participa en un ‘multitudinari’ sopar en favor dels polítics presos

0
2173
Foto: Ràdio Seu

Tot just una cinquantena de persones van participar a la Seu en el ‘Sopar groc’ organitzat per Òmnium Alt Urgell en suport als polítics presos o denunciats pel sistema judicial per haver incomplert les resolucions dictaminades pel Tribunal Constitucional.

Novament al capdavant de l’acte hi va ser present l’alcalde del PDECat, Albert Batalla, juntament amb els seus regidors d’Hisenda i Serveis Socials, Jesús Fierro i Anna Vives, respectivament. També no van faltar a l’àpat, els seus socis a l’ombra a l’ajuntament, els edils d’ERC encapçalats per Francesc Viaplana,

L’acte, que segueix el model d’àpats col·lectius que s’han organitzat a altres localitats, es va fer a la sala polivalent del Centre Cívic El Passeig. El tiquet va tenir un preu de 25 euros i els beneficis es van destinar  a la Caixa de Solidaritat impulsada per les entitats sobiranistes.