Batalla ‘tanca els ulls’ mentre es pengen llaços grocs a arbres i mobiliari urbà

0
2443
Foto: Ràdio Seu

Poc més d’una desena de persones van participar aquest dijous en l’enganxada de llaços de color groc en arbres, fonts i diferent mobiliari urbà de la Seu en una acció reivindicativa per expressar el rebuig a l’empresonament dels líders de l’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Alt Urgell, Jordi Sánchez i Jordi Cuixart, així com dels exconsellers de la Generalitat, Joaquim Forn i Oriol Junqueras.

Els participants, que es van aplegar al local del Centre Cívic El Passeig, convocats per l’ANC i Òmnium, van iniciar la seva actuació a partir de les vuit del vespre, pengen el material amb total impunitat, sense la presència en cap moment de la policia municipal ni dels Mossos d’Esquadra. Fins i tot, com es pot observar a la fotografia que s’adjunta, es van utilitzar escales per enfilar-se als arbres del passeig Joan Brudieu.

L’actuació va incomplir les normes municipals que no permeten de penjar cartells o altres elements en qualsevol lloc dels espais públics sense el corresponent permís de l’ajuntament.