Un incendi ha tancat dues hores el Túnel del Cadí

0
660

El túnel del Cadí s’ha hagut de tancar al trànsit aquest divendres al matí per l’incendi d’un vehicle a l’interior. Els Bombers de la Generalitat han rebut l’avís  a les 08.36 hores i cinc dotacions han intervingut per extingir el foc, que ha estat controlat en mitja hora, i per ventilar el fum a l’interior del túnel. Cap persona ha resultat ferida. Cap a 2/4 d’11 del matí s’ha reobert la circulació i la situació s’ha normalitzat completament passades les 11.

El trànsit s’ha vist afectat, ja que s’ha hagut de restringir la circulació a la C-16, a l’alçada del túnel del Cadí, en ambdós sentits de la marxa, i evacuar tots els cotxes que hi havia a l’interior.

El tall ha provocat un quilòmetre de retencions i que molts vehicles s’hagin desviat per la Collada de Toses per prosseguir la marxa.