Aparatós accident d’una furgoneta a la Pobla de Segur

0
803
Foto: Nèstor Alonso

Una furgoneta ha bolcat al voltant de les 8.45 hores del matí a l’avinguda de l’Estació de la carretera C-13 al seu pas pel nucli urbà de la Pobla de Segur (Pallars Jussà). El vehicle ha relliscat i com a conseqüència de la sortida de via el vehicle s’ha estimbat contra alguns dels cotxes que hi havia aparcats en aquella zona, situada davant la caserna de la Guàrdia Civil.

Tot i l’aparatositat del sinistre no cal lamentar que hi hagin hagut persones ferides de consideració, segons han informat els Bombers. L’accident ha obligat a tallar al trànsit un carril de la carretera fins a dos quarts de 10 del matí.

Fins al lloc dels fets s’hi han desplaçat diverses dotacions de Bombers, ambulàncies del SEM i els Mossos d’Esquadra.