El TS veu “improbable” l’excarceració de Junqueras

Hi ha escassos precedents de revocació en casos d'apel·lacions contra mesures cautelars

0
164

Dijous que ve se celebra la vista del recurs d’apel·lacióinterposat pels advocats d’Oriol Junqueras contra la interlocutòria del jutge del Tribunal Suprem (TS) Pablo Llarenadel 4 desembre passat, que va acordar mantenir l’ingrés a la presó provisional incondicional del vicepresident del Govern cessat.

Fonts de la Sala Segona consideren “altament improbable” que es revoqui o modifiqui aquesta decisió, i subratllen que hi ha escassos precedents de revocació en casos d’apel·lacions contra mesures cautelars.

La Sala d’apel·lació ha accedit excepcionalment i prèvia sol·licitud de la representació de l’imputat que a la vista de l’apel·lació comparegui Junqueras, que així estarà present quan els seus lletrats i el ministeri fiscal formulin les seves al·legacions.

No es descarta que el president de la Sala pugui preguntar a l’investigat si vol afegir algun argument als exposats pels seus advocats.