Una nova obra és adjudicada al germà d’un conseller de la capital andorrana

0
700

Una altra adjudicació del comú d’Andorra la Vella a l’empresa (Treballs Públics Comesa SL) lligada al germà del conseller d’Urbanisme de la capital, Josep Anton Cortés ha tornat a encendre les alarmes. Segons publica l’Altaveu malgrat que els petits i mitjans empresaris habituals de les obres públiques admeten que tothom té dret a presentar-se als concursos -encara que en alguna ocasió Comesa hagi estat beneficiària de designacions directes-, alhora, lamenten que sempre l’oferta de l’esmentada empresa acabi tenint el pressupost més baix.

El darrer treball adjudicat per la corporació de la capital a Comesa són les obres d’embelliment de l’avinguda Tarragona entre el carrer Bonaventura Riberaygua i la rotonda de Prada Casadet. La junta de govern va donar el vistiplau a la resolució del concurs nacional el passat 29 de novembre i el consell de comú li va donar aquest dimecres plena validesa en aprovar sense cap mena d’observació els acords adoptats, entre altres, en aquella reunió.

L’import dels treballs adjudicats és de 167.707,95 euros. La mateixa empresa ja havia fet altres treballs de millora i embelliment de l’avinguda Tarragona. En concret, els que anaven de la rotonda de Josep Escaler fins al carrer de la Vinya. Justament, ara s’ha acordat l’adjudicació de la continuació dels treballs a partir, aproximadament, d’aquest darrer punt.