Maduro vincula un detingut per corrupció amb ‘la màfia d’Andorra’

0
1280

El president veneçolà, Nicolàs Maduro, ha relacionat a Diego Salazar Carreño, cosí de l’expresident de Petroleos de Venezuela SA (PDVSA) Rafael Ramírez Carreño, amb “la màfia d’Andorra”. Ramírez està sent investigat pel Parlament de Veneçuela per presumptes irregularitats a Banca Privada d’Andorra (BPA).

Aquestes acusacions les va realitzar Maduro aquest diumenge en el curs del seu programa televisiu i després que divendres passat fos detingut l’empresari veneçolà per la seva presumpta vinculació en una trama de corrupció i a qui li seran imputats delictes de legitimació de capitals i associació per delinquir.

El líder veneçolà ha demanat investigar “a fons” els que estiguin presumptament vinculats als casos de corrupció que involucren Andorra. També ha relatat que en una de les oficines de Salazar van ser confiscades peces de luxe, obres d’arts plàstiques que superen els 800.000 euros, cellers de vi d’una col·lecció importat que superen els 300.000 euros, així com un joc d’escacs, les peces són d’or, entre d’altres.

“Hem d’anar a fons, tocar os, treure el pus i curar la ferida moral que li fan a la pàtria”, ha expressat el cap d’Estat, en referir-se també als casos de corrupció de l’empresa estatal PDVSA.

Segons ha dit Maduro, “li hem entrat a fons a la màfia d’Andorra. Ja això es venia escoltant fa temps, però ara li entrem a fons gràcies a la Fiscalia General de la República”.