Torra canta ‘L’hora dels adéus’

0
81

Quim Torra ha cantat aquest dimarts al vespre la cançó L’hora dels adéus al Palau de la Generalitat en el marc del 125 aniversari de les colònies catalanes amb una nodrida representació dels responsables i participants d’aquestes activitats de lleure.

La cançó, d’origen maçònic, s’acostuma a cantar quan els excursionistes tornen d’unes colònies i els participants donen per finalitzada la seva activitat. I per aquest motiu, les xarxes socials han anat carregades de missatges irònics cap a Torra.

Es dona la circumstància que ha estat el mateix Quim Torra qui ha fet circular per Twitter un vídeo en el qual se’l veu cantant i participant de la coreografia de la cançó en la qual tots els participants s’agafen de les mans fent una rotllana per acomiadar-se.