Les xarxes responen al Copríncep Vives i s’omplen amb “jo sóc gent importada”

0
4109

Les paraules del Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, menyspreant l’opinió de les persones vingudes de fora d’Andorra sobre el model d’estat del país pirinenc, està tenint una àmplia i contundent resposta a través de les xarxes socials.

Així molt ciutadans han penjat com a foto dels seus perfils la frase: “jo sóc gent importada” o directament fan comentaris contra la figura de l’arquebisbe d’Urgell perquè no entenen com un alt representant de la jerarquia eclesiàstica sigui capaç de fer aquesta mena de discursos discriminatoris i contràries els mateixos dogmes de l’església catòlica.

En aquest sentit, LA VALIRA, ha pogut saber que un grup de ciutadans del Principat, preparen un escrit de protesta que volen fer arribar al papa Francesc per tal que Vives rectifiqui i demani disculpes públicament pel tracte vexatori que ha donat a “la gent importada”, impropi d’un religiós del seu rang.