Detinguda una regidora de la CUP a Reus denunciada per Cs

0
83

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dilluns al matí Mariona Quadrada, regidora de la CUP a Reus, per haver-se negat a comparèixer als jutjats quan va ser citada per declarar per la presumpta comissió d’un delicte d’odi.

Aquesta regidora, que va ser denunciada per Ciutadans, va ignorar dues citacions. Segons la denúncia, durant la mobilització independentista convocada a Reus el 3 d’octubre del 2017, Quadrada va exclamar “aquí teniu els assassins de Ciutadans”, quan tres regidors de la formació taronja passaven a prop.

Després de negar-se per segon cop a declarar la setmana passada, la titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de Reus ha ordenat la seva detenció per conèixer la versió de la cupaire sobre la denúncia dels regidors de Cs.

La CUP ha difós que Quadrada no accepta aquest procediment ni el considera legítim, i que només respondrà “on toca fer-ho, al carrer i al plenari municipal”.