Vladimir Lazo, nou director assistencial de l’hospital de la Seu, substituint Fàbrega

0
3309

El fins ara coordinador de l’àrea mèdica de la Fundació Sant Hospital de la Seu, Vladimir Lazo Yakimtseva, serà el nou director assistencial del centre a partir del pròxim 1 de novembre en substitució de Jordi Fàbrega, que continuarà com a cap de Pediatria.

El relleu al capdavant de la direcció mèdica té lloc després de fer-se públic el mes de setembre que el pediatre lleidatà es presentarà com a cap de llista del PDECat a les eleccions municipals del juny de l’any vinent, després que Albert Batalla hagi renunciat a presentar-se a la reelecció.

Lazo, el nou responsable de l’àrea assistencial, és metge internista. Va néixer a l’Equador fa 38 anys. Es va llicenciar en medecina per la Universitat de Guayaquil el 2004. Va fer el MIR a l’Hospital Clínic de Barcelona on va romandre cinc anys.

Posteriorment, el 2011, es va traslladar al centre hospitalari de la capital de l’Alt Urgell on va ser adjunt de medecina interna fins al febrer de 2017 quan va passar a ser coordinador de l’àrea mèdica, càrrec que ostenta fins a l’actualitat.