Aparcat a la via pública un turisme destrossat per un accident a la Seu

0
3913

Una furgoneta implicada en un accident de circulació succeït la matinada del passat dissabte roman aparcada a l’avinguda Guillem Graell de la Seu d’Urgell, sense que encara hagi estat traslladada al dipòsit municipal.

Tal com es pot observar a les fotografies que s’adjunten, el més significatiu és que el vehicle presenta la part davantera completament destrossada i amb un paper de la guàrdia urbana -amb data de l’11 d’agost a les 3.30 hores-  que informa que el turisme ha quedat immobilitzat “per estar implicat en un accident de trànsit”. Un altre cotxe, suposadament afectat en el mateix sinistre, està estacionat just davant de l’anterior.

A més, la policia municipal posa especial èmfasi que “no s’engeguin i que es truqui al telèfon de l’ajuntament o del mateix cos de seguretat”.