El govern segueix amb la promoció del projecte de ‘The Cloud’

0
1799

Les lones de les tanques publicitàries que envolten l’espai del solar que en el qual s’havia d’erigir l’edifici de ‘The Cloud’, a l’avinguda Meritxell d’Andorra la Vella, continuen promocionant la seva construcció.

Tal com es pot observar en la fotografia que s’adjunta, el Ministeri d’Ordenament Territorial manté la publicitat sobre la nova estructura, tot i que el projecte va quedar suspès el passat 18 de juliol.

Les ofertes presentades per les quatre constructores que optaven al concurs es disparaven respecte als 28,7 milions d’euros que havia pressupostat la companyia Andorra Telecom per aixecar l’edifici i adequar la plaça del davant. L’oferta més barata que s’havia presentat s’enfilava a 40,6 milions i la més cara ascendia a 60,7 milions i les altres dues eren de 44,6 milions i 46,9.

Els treballs fets prèviament al concurs han suposat una despesa de 3 milions d’euros, invertits a enderrocar la caserna de bombers i l’antiga seu de l’operadora, l’STA (Servei de Telecomunicacions d’Andorra) més els diferents estudis encarregats.

Possiblement seria més encertat que els espais publicitaris que encerclen l’actual solar canviessin el temps verbal de l’eslògan actual de “Construïm The Cloud” pel d’“Hauríem d’haver construït The Cloud”.