Tres ferits, un d’ells de gravetat, en un accident entre dos vehicles a la N-154 a Puigcerdà

0
1896
Foto: Bombers

Un accident entre dos vehicles a Puigcerdà (Cerdanya) ha deixat tres persones ferides, una d’elles de gravetat. El sinistre s’ha produït a un quart de sis de la tarda al quilòmetre 1 de l’N-154 en direcció a Llívia. Com a conseqüència del sinistre els Mossos han hagut de tallar la carretera i donar pas alternatiu.

A causa de l’impacte, ha resultat ferit de gravetat un home d’uns 45 anys, que ha estat evacuat en un helicòpter del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) a l’hospital Parc Taulí de Sabadell.

També han resultat ferits de poca gravetat un home de 56 anys i una dona de 50 anys, que han estat evacuats a l’Hospital de Puigcerdà. Fins al lloc de l’accident s’han desplaçat cinc dotacions dels Bombers, diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra i un helicòpter i dues ambulàncies del SEM.